Politica de returnare

Politica de returnare

Conform legislatiei in viguare, respectand prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si complementarea unor acte normative.Clientii Denius S.R.L. au dreptul sa renunte la produsul achizitionat, sau sa schimbe produsul, in termen de 14 zile calendaristice, din momentul intrarii in posesie a coletului si se aplica doar clientilor persoane fizice care au achizitionat produsul online.

Pentru inceperea procesului de returnare sau schimb, clientul are dreptul sa ne trimita o notificare in scris ca renunta la cumpararea (fara penalitati si fara invocarea unui motiv) sau ca doreste schimbarea produsului cu un alt model de bijuterie, in termen de 14 zile calendaristice, la adresa de email: deniusbijoux@gmail.com.

Returnarea produselor se face DOAR DUPA CE AM FOST INFORMATI IN SCRIS. Ne rezervam dreptul sa NU ACCEPTAM coletele retur fara o notificare prealabila.

Returnarea produselor in termen de 14 zile calendaristice, se face doar la produsele achizitionate prin magazinul online Denius .

Contravaloarea de returnare se face prin OP sau transfer bancar, si se returneaza in termen de 10 zile de la primirea returului.

In cazul in care se opteaza pentru schimbarea produsului, se aplica regulile de mai sus mentionate pentru returnare, iar daca produsul este mai scump se achita de catre client diferenta prin sistemul ramburs la curier, iar daca produsului este mai ieftin, diferenta se achita prin OP sau transfer bancar.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de factura, certificatul de garantie, si cutia aferenta bijuteriei.

Taxa de livrare a returului este suportata de client.

Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (neutilizat, fara sa prezinte lovituri, zgarieturi, deformari etc), astfel se pierde dreptul de returnare.