Ghid de masurare inel

GHID DE MĂSURI INELE

Dimensiunea corectă a inelului este o necesitate esențială pentru momentul cel mai special. Inelul trebuie să fie suficient de strâns pentru a nu cădea, dar trebuie să fie destul de liber pentru a aluneca deasupra articulației. În timpul zilei și de asemenea, vremea afectează măsurarea. Deoarece dimineața, mai ales când vremea este rece, degetele sunt mai mici, iar când vremea este prea caldă, degetele sunt mai mari. Seara este cel mai bun moment pentru a măsura dimensiunea degetului în timp ce mâinile sunt calde. Dacă ezitați între două dimensiuni, mergeți întotdeauna cu cea mai mare. Dacă articulația dvs. este mai mare decât baza degetului dvs., măsurați atât articulația, cât și baza degetului dvs. și selectați o dimensiune între cele două. Este întotdeauna bine să măsurați degetul de câteva ori în timpul zilei. Dacă inelul va fi o surpriză, puteți întreba o prietenă a sa ori pe unul dintre membrii familiei, sau chiar puteți împrumuta în secret inelul său și puteți merge la un bijutier pentru a afla dimensiunea. Vă rugăm să rețineți, de asemenea, că mâna dreaptă și mâna stângă sunt diferite, astfel încât dimensiunile degetelor sunt diferite.

Sfaturi pentru măsurarea dimensiunii inelului

  • Temperatura determină o citire incorectă în timp ce măsurați dimensiunea inelului. Degetele tale vor fi de cel puțin jumătate de mărime mai mici atunci când mâna ta este prea rece în timp ce va fi cu jumătate de mărime mai mare atunci când este prea fierbinte.
  • Măsurați-vă degetul în temperaturi medii, de preferință la sfârșitul zilei când degetele sunt la cea mai mare. Cu cât banda unui inel este mai lată, cu atât mai strâns îl veți simți. Deci, dacă doriți să comandați o verighetă de aproximativ 6 mm lățime sau mai mult, alegeți-vă o mărime mai mare față de dimensiunea normală a măsurătorului de inele.
  • De asemenea, inelele cu pietre mari pot ridica banda când este așezată pe o parte. Rețineți că ar trebui să comandați dimensiunea următoare, deoarece distorsionează ușor dimensiunea. Dacă articulația dvs. este mai mare decât baza degetului, măsurați atât articulația cât și baza degetului, dar și dimensiunea dintre cele două. Inelul dvs. ar trebui să fie suficient de confortabil pentru a nu cădea și a-l pierde, dar suficient pentru a aluneca deasupra articulației.
  • Dacă ezitați între două dimensiuni, mergeți întotdeauna cu cea mai mare. Repetați măsurarea de 3 până la 4 ori pentru a elimina un rezultat eronat.